Presentació

El Fons de la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN) és un fons especial de la Biblioteca de la UdG que reuneix un total de 768 llibres i unes 420 revistes. Aquesta documentació es troba a la Biblioteca de la Universitat de Girona, concretament en la Biblioteca del Campus de Montilivi. Va ser una donació feta l’any 1999. La Institució Catalana d’Història Natural va fer donació de les publicacions pròpies i de moltes alters, procedents dels intercanvis amb institucions d’arreu del món. En l’acord de cessió entre la ICHN i la UdG es va estipular que els socis de la Institució podrien consultar el fons sempre que els interessés.

La Biblioteca de la UdG no només es fa càrrec del manteniment, de la catalogació i de la gestió del fons cedit per la ICHN, sinó que també s’ocupa dels intercanvis vigents que mantenia la Institució. Això representa 257 intercanvis de revistes.

La valoració que es fa de les publicacions cedides és molt positiva. Hi ha publicacions que només les té la Biblioteca de la Universitat de Girona, essent un punt de referència clau per a aquesta tipus de revistes. La gran quantitat d’exemplars també ha servit per completar títols que ja hi havia a la UdG, i pel que fa al Butlletí de la Institució Catalana d’Història Natural, som l’única universitat que té la col·lecció completa.

Podeu consultar el Fons ICHN al Catàleg de la Biblioteca de la UdG.

Consulta: Biblioteca Montilivi

Procedència: Donatiu de la Institució Catalana d’Història Natural i intercanvis amb diverses entitats

Data d’ingrés: 1999-

Citeu com: Fons de la Institució Catalana d’Història Natural (Universitat de Girona)

 

 

 

Anuncis

2 responses to “Presentació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s